Exclusiv: Muscelenii își unesc forțele pentru a câștiga șefia FRAS: Cătălin Nicolaescu îl susține pe Norris Măgeanu

By Februarie 13, 2015 814

Pe data de 21 februarie vor avea loc alegeri la Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS), acolo unde doi musceleni se bat cu șanse reale pentru a prelua conducerea de la Ovidiu Mazilu, cel care a nemulțumit mai multe cluburi prin modul netrasparent de a conduce - inclusiv sediul Federației este într-un imobil care îi aparține.

Cei doi musceleni intrați în cursă cu șanse reale sunt Norris Măgeanu și Cătălin Nicolaescu. Pentru a avea mai multe șanse de reușită, Cătălin Nicolaescu a decis să candideze doar pentru funcția de vicepreședinte, alegând să îl sprijine pe Măgeanu, în ciuda faptului că, de-a lungul timpului, au existat și divergențe între cei doi.

Totuși, cei doi mari sportivi, care conduc și două cluburi extrem de puternice, au găsit forța să treacă peste orgolii și să se ajute reciproc.

La doar două zile după anunțul public făcut de Sandor Benedek, Cătălin Nicolaescu, un alt jucător important în cursa pentru conducerea FRAS își anunță suportul și alinierea la programul lui Norris. Cătălin Nicolaescu este, alături de fratele său Iulian, reprezentantul unei familii cu vechime în motorsportul românesc, mereu conectați la mișcarea automobilistică și ultimii reprezentanți și posesori ai brand-ului ARO.

”După o analiză atentă și responsabilă a situației actuale din motorsportul românesc, am decis că este mai important să dau o șansă unui viitor sănătos decât să risc să rămânem în letargia actuală. Din acest motiv, am luat o decizie extrem de importanta pentru mine și, în această dimineață, am renunțat la candidatura pentru funcția de președinte al Federației Române de Automobilism Sportiv. Voi candida în continuare pentru poziția de vicepreședinte și îl voi vota și susține public pentru candidatura de președinte pe Norris Măgeanu. Am avut déjà câteva întâlniri în care ne-am repoziționat programele în concordanță cu aceste decizii . Alături de mine, aceeași decizie de susținere vine și de la prietenii mei, candidați pentru funcția de membru al Consiliului Federal, domnii Marius Luca, Iustinian Pleșa și Benedek Sandor”, a declarat Cătălin Nicolaescu.

Pe de altă parte, Norris Măgeanu a declarat: ”Am avut numeroase discuții cu Cătălin și sunt extrem de încântat că am găsit modalități comune de a colabora în interesul sportului. De-a lungul timpului nu am fost apropiați mereu, uneori am avut divergențe. Alteori l-am secondat cu plăcere pe Cătălin din postura de copilot în ARO-ul său de competiții. Indiferent cum ne-a găsit viața, am știut să ne spunem onest și fără ocolișuri punctul de vedere. Acum, îl voi susține pentru câștigarea postului de vicepreședinte și am certitudinea că în orice moment onestitatea sa și competențele sale în materie de securitate, regulamente și relații cu sportivii vor aduce valoare federației noastre.”

Referindu-se la cursa pentru câștigarea președinției, Norris a adăugat: ”Suntem din ce în ce mai puternici, ne pregătim cu încredere și deschidere pentru ședința Adunării Generale din 21 februarie și, cu mult respect, le atrag atenția votanților și contracandidaților mei că o federație aleasă și câștigată strâmb, va fi o federație care va funcționa strâmb. O federație câștigată cu ”telefoniadă”, presiuni și amenințări, va fi o federație a ”telefoniadei”, presiunilor și amenințărilor. Așadar, alegeți cu atenție, prieteni!”

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.