Halep își poate lua revanșa în fața Katerinei Siniakova. Vezi victoria din semifinală împotriva pe Irinei Begu (video)

By Ianuarie 05, 2018 1474

Simona Halep s-a califiicat în finala turneului de la Shenzen, după victoria din semifinala românească în fața Irinei Begu. Numărul 1 mondial a declarat că își dorește revanșa în fața Katerinei Siniakova, cea care anul trecut a învins-o în finală.

Semifinală românească 100% la Shenzen. Irina Begu nu s-a lăsat foarte mult impresionată de colega sa de la dublu, Simona Halep. După ce liderul mondial a câștigat primul set cu 6 la 1, Irina Begu a avut o revenire în setul al doilea. Cu toate acestea, experiența și forța Simonei au fost decisive, iar Halep s-a calificat în finală. După meci, numărul unu mondial a declarat că este mândră de victoria obținută în fața compatrioatei sale. a fost a 11-a victorie la rând obținută de Halep în confruntările cu sportivele românce.

 ”A fost un meci greu, ştiu că este o jucătoare puternică şi s-a văzut în setul al doilea cum şi-a îmbunătăţit jocul. A fost o bătălie mai grea, dar am fost suficient de puternică să rămân acolo, să lovesc mingea mai tare la sfârşit, pentru că pierdeam energie, dar am reveni, am servit bine în ultimul ghem şi sunt foarte mândră de victoria mea de azi, a fost una grea. Sunt din nou în finală la Shenzhen, e o senzaţie extraordinară  Sunt foarte fericită să joc din nou în finală, în faţa acestui public minunat. Va fi o mare provocare mâine", a spus Halep.
Simona Halep își poate lua revanșa în fața Katerinei Siniakova, după ce numărul 47 WTA a învins-o anul trecut în finala de la Shenzen. Cehoaica a acces în finală după ce a trecut de Maria Șarapova, numărul 59 WTA, în trei seturi 6-2, 3-6, 6-3. Finala se va juca sâmbătă, la ora 8.

Sursa video: Tennis Channel LIVE

Tennis Channel LIVE

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.