Imaginea reușitei! Cum arăta Simona Halep în vestiar după cel mai lung meci din carieră! (video momente decisive)

By Ianuarie 21, 2018 4640

 Simona Halep şi Lauren Davis au oferit un adevărat "thriller" la Australian Open. Un maraton de tenis, de 3 ore şi 45 de minute, închieiat după un efort fantastic al ambelor sportive, care a impresionat o lume întreagă. În consecinţă, chiar dacă nu este la fel de populară precum Federer, Djokovic sau Şarapova, Halep apărut pe coverul contului de Twitter al Australian Open.
Disputa dintre Simona Halep şi Lauren Davis a intrat în istoria Australian Open, egalând cel mai lung meci din istorie la feminin din punct de vedere al numărului de game-uri (48).  
Halep a câştigat cu inima o dispută în care a salvat trei mingi consecutive de meci, egalând cel mai lung meci din istoria turneului de la Melbourne în privinţa numărului de game-uri, la feminin (48).
După cel mai lung meci din istoria Australian Open, câştigat de Simona Halep, antrenorul său, Darren Cahill a publicat pe Twitter o fotografie cu sportiva imediat după finalul partidei, în vestiar.
 Liderul mondial a decis să îşi anuleze antrenamentul programat duminică pentru a dedica mai mult timp refacerii.
Constănţeanca, liderul mondial, o va întâlni pe Naomi Osaka (Japonia, 72 WTA) în optimile de finală ale competiţiei de la Antipozi.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.