Înmormântare Ilie Blaci. Gestul emoționant făcut de Gică Hagi

Azi e ziua cea mai trista in Banie. Ilie Balaci, fotbalistul-legenda al Craiovei, este condus pe ultimul drum. "Minunea blonda" care a facut istorie in fotbalul romanesc a plecat abrupt din lumea aceasta, lasandu-ne pe toti cu gura cascata, asa cum a facut-o mereu, atunci cand avea balonul prin preajma. Adio, Ilie!
Sicriul cu corpul neînsuflețit al fostului mare fotbalist din Bănie va fi depus în cimitirul Bisericii ”Sfântul Ilie”. Fostul fotbalist a fost înmormântat cu onoruri militare.  
Printre oamenii care au venit marți să îi aducă un ultim omagiu lui Ilie Balaci, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, s-au numărat și foștii fotbaliștii ai Generației de Aur, Gică Hagi și Gică Popescu.
Potrivit gsp.ro, cei doi foști fotbaliști, au rămas în dreapta sicriului, la jumătatea terenului, unde acum și-au făcut apariția mai mulți reprezentanți ai Craiovei Maxima, în frunte cu Rodion Cămătaru, Sorin Cârțu, Silviu Lung, Negrilă și alții. Gică Hagi, cosiderat cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, a făcut un gest emoționant, sărutând fotografia cu chipul lui Ilie Balaci.

Ilie Balaci este condus marți pe ultimul drum. De dimineață, sicriul cu trupul neînsuflețit al celui supranumit „Minunea Blondă” a fost scos și depus pe terenul stadionului. Foști fotbaliști, fani ai CS U și FC U Craiova, precum și numeroși sportivi de la secțiile de handbal și baschet de la CS Universitatea Craiova au venit marți la stadion pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Ilie Balaci.

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, pe 21 octombrie, la doar 62 de ani. „Minunea Blondă” venise la Craiova pentru a asista la meciul CSU Craiova-FCSB, de duminică seară, dar a murit în brațele mamei sale, în urma unui infarct.

După moartea acesteai, a fost deschisă o anchetă, Ministerul Sănătății trimițând o echipă la Craiova, pentru a investiga modul în care s-au efectuat procedurile și cum a fost declarat decesul.
 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.