Musceleanca Andreea Panţuroiu, campioană europeană la triplusalt!

By Iulie 18, 2017 1282

Andreea Panţuroiu a devenit în vineri după-amiază, campioană europeană la triplusalt! Este un rezultat cu adevărat mare, important pentru Andreea Panţuroiu şi pentru Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung, însă nu este unul surprinzător! Alături de profesoara Mihaela Nicoară, Andreea se pregăteşte de mult timp să câştige marile competiţii, iar acum, în Polonia, a atins un prim prag! În ultimii ani, musceleanca, originară din comuna Stoeneşti, domină triplusalt feminin din România, iar în competiţiile internaţionale are mai multe „podiumuri” sau clasări în imediata apropiere a podiumului de premiere. Dealtfel, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Andreea Panţuroiu a fost foarte aproape de a prinde finala, încă de la prima sa calificare la competiţia supremă!
Sâmbătă, la Bydgoszcz, în Polonia, la Campionatul European de Atletism pentru Tineret, Andreea se număra printre favoritele la o medalie. Andreea Panţuroiu a devenit în premieră Campioană Europeană! Tot în premieră şi Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung, condus în acest moment din postura de director de profesoara Daniela Păcioianu, are în palmares un titlul european!
În ordine săriturilor, Andreea Panţuroiu a atins rând pe rând: 13,78m; 14.04m, 14.01m, 14.27m –  săritura câştigătoare, 13.91m, 14.08m.

Sursa: sportinmuscel.ro

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.