Revoluția Generației de Aur așteaptă. Burleanu l-a învins pe Ionuț Lupescu

Revoluția Generației de Aur mai așteaptă. Razvan Burleanu a câştigat alegerile din primul tur. Anunţul a fost făcut de omul său din Comisia de Validare a Voturilor, iar din sală s-au auzit aplauze. Răzvan Burleanu a câştigat alegerile cu 168 de voturi din 254, adică un procent de 66,1% din voturi.
Ionuţ Lupescu a reuşit să strângă, conform Prosport, doar 78 de voturi, în timp ce Marcel Puşcaş a strâns doar 8 voturi..
Ilie Drăgan nu a adunat niciun vot.
Favoriţi în cursa pentru conducerea Federaţiei de Fotbal au fost preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, favoriţi fiind Răzvan Burleanu şi fostul oficial de la UEFA, Ionuţ Lupescu.
Alegerile pentru şefia FRF de la "Casa Fotbalului" au reunit 257 de electori din toată ţara vor vota ocupantul celui mai important birou de pe strada Emilian Şerbănică pentru următorii patru ani. Creditaţi cu cele mai mari şanse sunt Răzvan Burleanu, actualul şef, şi fostul oficial de la UEFA, Ionuţ Lupescu. În cursă s-au mai înscris Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan. Dosarul lui Sorin Răducanu, fost atacant la Dinamo şi Sportul, a fost respins.
Înainte de alegeri, ambii favoriți erau convinși că vor câștiga. "Ceea ce mă face să fiu încrezător este că din 2014 peste 100 de membri afiliaţi mi-au dat votul lor. Deci şi acum mă bazez pe votul lor. Consider că, în proporţie covârşitoare, cei 255 de alegători sunt independenţi. Nu am găsit în programul lui Lupescu o singură idee care să contribuie la dezvoltarea fotbalului românesc", declarase Răzvan Burleanu.

Acelaşi optimism l-a arătat şi Ionuţ  Lupescu. “Eu sunt sigur că vom câştiga din primul tur. Spun asta după discuţiile pe care le-am avut cu membrii votanţi. Unii au fost mai timizi, alţii au fost ofensivi. Unii m-au privit în ochi, alţii nu. Eu sunt pesimist şi zic că voi obţine 65-70% din voturi. Colegii sunt mai optimişti”, a fost de părere fostul număr 5 de la Bayer Leverkusen.
 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.