Robert Glință și-a anunțat retragerea! Adrian Bughiu: Mulțumim pentru momentele frumoase pe care ni le-ai oferit!

Înotătorul piteștean Robert Glinţă a anunţat că se retrage din înotul de performanță. În vârstă de de 25 de ani. Robert Glință a fost campion european în 2020, la 100 metri spate și campion mondial de juniori în 2015, la aceeași probă.
 "A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional.
Prin suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut cu adevărat să cresc în ființa umană mai evoluată de astăzi.
Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiție prin muncă asiduă pentru a atinge un scop și a depăși adversitățile și obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine care vor prevedea nu rămâi cu mine.
Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat pe parcurs. Fiecare dintre ei joacă un rol uriaș și lasă o urmă importantă în cariera și viața mea. Pentru ei, nu îmi pot exprima suficient recunoștința.
Toate amintirile frumoase și prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, conexiunile sufletești care depășesc viața de înot, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee pe parcurs.
Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc că mi-ați arătat mereu sprijinul și că ați crezut în mine indiferent de situație.
Resursele sunt epuizate și este timpul să mă adresez și să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, căci sunt doar o altă ființă umană până la urmă.
A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional", a fost anunțul făcut de Glință.

Bughiu: Sper să rămână în domeniu și să producă, la rândul său, campioni
 
Vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu a reacționat, spunând că, deși consideră că Robert Glință ar mai fi putut atinge performanțele de până acum, decizia sa trebuie respectată, însă subliniază că spera ca înotătorul piteștean să rămână în acest domeniu.
"?În urmă cu puțin timp, campionul nostru, Robert Glință, a anunțat că se retrage din înotul competițional. Anunțul celui care anul trecut a fost nominalizat, în Gala Campionilor organizată de Consiliul Judetean Arges , drept Ambasador al Sportului Argeșean a venit după o accidentare.
?Sincer, cred că ar mai fi avut destule resurse și îndeajuns de mult timp pentru a reveni la forma care l-a ridicat pe podiumurile internaționale, dar nu putem decât să îi respectăm decizia și să îi mulțumim pentru momentele frumoase pe care ni le-a oferit prin munca și talentul său.
Sper să nu părăsească sportul și să rămână angrenat în zona de performanță, pentru a crește, la rândul său noi campioni!.
? Campionule ?!", a menționat Adrian Bughiu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.