Video! CS Mioveni, debut cu stângul la Mediaș. Pelici: Sper ca de acum încolo să nu ne mai tremure picioarele

Revenirea în prima ligă națională de fotbal pentru CS Mioveni a fost marcată de un debut cu stângul. Încă de la începutul partidei, Chamed a transformat o lovitură de la 11 metri pentru un henț comis în careu de Iacob și scorul a rămas nemodificat până la finalul partidei. Gaz Metan Mediaș- CS Mioveni 1 la 0, chiar dacă galben-verzii au făcut eforturi pentru a forța egalarea și a avut chiar și câteva ocazii importante. Faptul că au început practic meciul cu handicapul unui gol i-a timorat pe elevii lui Alexandru Pelici, după cum avea să remarce chiar antrenorul Mioveniului:
”Dacă e să scot primele 15 minute din acest meci, cred că am făcut un joc bun, acele minute au făcut diferența. Plecăm învinși, plătim tribut emoțiilor și greșelilor, au fost erori care ne-au costat. Am ratat și câteva ocazii în repriza a doua.
Acum sper să nu ne mai tremure picioarele, nu avem de ce, trebuie să intrăm deciși din primul minut. A fost tracul primului joc în Liga 1.
Echipa mea nu a făcut mari transferuri, deoarece eu arăt respect jucătorilor care au promovat. Ei m-au făcut antrenor de promovare, trebuie să le dau șansa să joace, merită. Altfel ar fi doar jucători de Liga 1, jucători de Liga 2, jucători de Liga a 3-a.
Am fost de acord cu conducerea să procedăm așa, deși e cu două tăișuri, dar așa cred eu că e corect”, a declarat Alexandru Pelici după meci.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.