Video! CS Mioveni reușește un egal la Clinceni, după ce Ducan a apărat excepțional un penalty la final de meci

Academica Clinceni şi CS Mioveni au remizat în a şaptea etapă a Ligii 1, scor 1-1. Ventura a deschis scorul pentru Clinceni, Buziuc a egalat, iar Ducan a apărat un penalty în ultimele minute ale meciului. CS Mioveni a urcat în clasament înaintea FCSB.
Ilfovenii au marcat încă de la începutul partidei, însă echipa lui Pelici a reușit să egaleze prin Buziuc de la punctul cu var, înainte ca aregntinianul Cascini să rateze şansa de a aduce toate punctele Academicii, Ducan apărând penalty-ul său. Portarul care merge acum în cantonament cu naționala sub 21 de ani a fost decisiv pentru punctul obținut de argeșeni.
 
”Am avut sanşă pe final, din nou a fost Duchi foarte inspirat la acel penalty. Prima repriză am jucat prost, cred că a fost cea mai proastă repriză a noastră în Liga 1. Ne prieşte acest teren, am luat patru puncte din şase posibile, dar acum am luat un punct cu foarte multă şansă.

Cu siguranţă suntem mulţumiţi, ne uităm în clasament, suntem unde poate nici nu visam după şapte etape. Sper să gestionăm bine această mini-vacanţă, pentru că ne aşteaptă meciuri grele în continuare.

Avem momente de slăbiciune, avem momente când suntem aerieni, avem momente când parcă suntem şi începem jocurile pe altă planetă, dar ne bucură că acum suntem în clasament unde suntem”, a declarat Alexandru Pelici.
 „Am avut foarte multe ezitări, dar am scos-o la capăt, am venit aici să nu pierdem punct sau puncte. Știam, am văzut la vizionare că acolo bate și acolo am plecat.  Sunt alături de Vlad, e un portar foarte bun, cred că ar trebui lăsat în pace să își facă treaba. E foarte greu, dar trebuie să fii concentrat în timpul meciului, din greșeli înveți. Am avut și eu astfel de momente, cred că știe toată lumea.
Chiar acum merg la naționala sub 21.  Am venit aici să joc, să o fac cât mai bine și dacă vor avea nevoie de mine, cu cea mai mare plăcere voi da totul pe teren”, a spus și Ducan la finalul meciului.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.