Video! FC Argeș îngroapă Dinamo și ajută Mioveniul! Argeșenii, ajutați de arbitru

FC Argeș a învins cu 2 la 1 în Trivale pe rivala Dinamo, iar câinii sunt tot mai aproape de retrogradare, în timp ce argeșenii s-au apropiat la doar un singur punct de locul 6, ce asigură prezența în play-off. Victoria alb-violeților înseamnă o veste bună și pentru CS Mioveni, care se luptă să scape de zona periculoasă.

Pentru FC Argeș, reluarea campionatului a început în forță. Poate părea cam devreme, dar Andrei Prepeliță a vorbit, după finalul meciului, despre play-off. „N-am avut decât două meciuri amicale, perioada a fost foarte scurtă. A fost o perioadă de pregătire intensă, mi-am dorit lucrul ăsta. Ne așteptam la un meci greu. A fost un pic de presiune, dar mă bucur că am trecut peste meciul ăsta.

Sper să legăm cât mai mult rezultate pozitive, așa cum am făcut-o și în tur, și anul trecut și să ne batem pentru un loc în play-off”, a declarat Andrei Prepeliță, la finalul partidei cu Dinamo.

 
FC Argeș a înscris pimul gol în minutul 51, prin Ișfan, care a finalizat din întoarcere un corner. La scurt timp, Dinamo a avut un gol anulat într-un mod controversat la scurtă distanță, când Bîrsan a văzut un fault în atac comis de Matei, fault inexistent, ca să fim onești.


După aproape 20 de minute, în minutul 69, FC Argeș își dublează avantajul după ce Șerban a executat fără șansă pentru portat un penalty după ce Patriche l-a faultat în careu pe Cristi Dumitru. Patriche a contestat decizia arbitrului și, chiar dacă putem spun că a fost un penalty acordat destul de ușor, există circumstanțe prin care arbitrul este acoperit de regulament de data aceasta.
În minutul 85 Dinamo a reușit să reducă din handicap prin Ivanovski.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.