Video! Ne bătură la mustață! FC Argeș a plecat învinsă de la Universitatea Craiova, după o ploaie de ocazii și un gol anulat discutabil

Proaspăt câștigătoare a Supercupei României, Universitatea Craiova  s-a impus în prima etapă și în fața FC Argeș, la limită, scor 1-0. La drept vorbind, FC Argeș ar fi trebuit să se întoarcă cu toate cele trei puncte din Bănie, dar nu a fost să fie. Ocazii monumentale ratate, dar și un gol anulat pe nedrept înscie de Lupeta.
Oltenii au înscris în minutul 55, prin Andrei Ivan, după centrarea perfectă a lui Cîmpanu. Prima repriză a aparținut argeșenilor care nu au reușit însă să marcheze. Chiar și după ce au încasat golul, oamenii lui Prepeliță au cotinuat să amenințe poarta, însă fără succes. În minutul 71 Lupeta primește o pasă lungă de la Tofan și îl învinge pe portarul oltenilor cu o scăriță. Golul este însă anulat pe motiv de off-side, deși la reluare se vede că portughezul era pe linie cu ultimul fundaș oltean. Lupeta mai ratează o ocazie uriașă și...asta a fost să fie. Pe final, piteștenii au mai ratat două ocazii, prin Iștfan și Tofan, iar ultima șansă a meciului le-a aparținut oltenilor, când Cicâldău nu l-a putut învinge pe Greab în prelungiri. După CS Mioveni, și FC Argeș începe cu stângul noul sezon, dar este abia începutul pentru ambele echipe.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.