Video! Trofeul Câmpulung Muscel 2023 revine în forță! Campionul en-titre Octavian Ciovică deja pe lista de concurenți. Vali Porcișteanu, Dorin Banciu și Alex Gorgan asigură spectacolul!

La Câmpulung, odată cu etapa a VII-a, se trage cortina peste sezonul Campionatului Național de Viteză în Coastă! Cu un final plin de suspans, campionii anului 2023 la majoritatea claselor și inclusiv în clasamentul general se vor decide pe spectaculosul traseu de la Lerești-Voina. Printre primii care s-au înscris a fost și campionul en-titre Octavian Ciovică! Organizatorii au anunțat că, anul acesta, spectacolul va fi asigura de Vali Porcisteanu , Dorin Banciu și nu în ultimul rând pe Alex Gorgan (Alex Kellu) din postura de forlighteri!

Ultima etapă din calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Câmpulung Muscel 2023 este organizat în perioada 21-22 octombrie de ACS Brothers Motor Sport, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al municipiului Câmpulung, al Consiliului Județean Argeș și al Primăriei și Consiliului Local Lerești, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.